Digitalisaatio järjestöissä

4.6.2013 15:20

Yhdistysavain Rekisteri ennakkokäyttöön ensimmäisille yhdistyksille

Tänä aamuna söimme jäätelöäkin sen kunniaksi; Yhdistysavain Rekisteri on nyt julkaistu pienelle ennakkokäyttäjien joukolle!

Olemme huikean innoissamme, kun suljetun kehitystyön jälkeen voimme ottaa oikeita yhdistyksiä tuotteen pariin.

Saimme satoja ennakkokäyttäjähakemuksia erilaisista yhdistyksistä. Halusimme valita pienen ja aktiivisen yhdistysjoukon, joka edustaisi käyttäjäkuntaamme mahdollisimman laajasti. Nyt parisenkymmentä kaikennäköistä, -kokoista ja -väristä yhdistystä pääsee hoitamaan jäsenrekisteriään Yhdistysavain Rekisterillä sekä tietenkin antamaan meille korvaamattoman arvokasta, oikeaa käyttäjäpalautetta.

Syksyllä Yhdistysavain Rekisteri on tarjolla kaikille

Rekisterin varsinainen julkaisu saa odottaa hetken, sillä meillä on vielä ominaisuuksia kehityslistallamme, jotka ehdottomasti haluamme tuotteeseen mukaan ennen lanseerausta. Esimerkiksi laskujen lähettäminen paperilla tai viestien lähettäminen tekstarina ovat oleellisia juttuja, joiden ilmestyminen Yhdistysavain Rekisteriin on vain ajan kysymys.

[caption id="attachment_2894" align="alignright" width="300" caption="Haku tulee käyttöön piakkoin"][/caption]

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on julkaista Yhdistysavain Rekisteri syyskuussa 2013. Sitä edeltävinä kuukausina varmistamme, että rekisteristä tulee jokaisen yhdistysaktiivin paras kaveri.

Suosittelemme pysymään kuulolla kesän viiletessä

Uusia tuotteita ja härveleitä julkaistaan jatkuvasti, joten mistä kaikesta pitäisi olla kiinnostunut? Tietenkin asian pitää olla omalle yhdistykselle ajankohtainen ja tärkeä, mutta tässä pari muuta pointtia, joista tulemme pitämään huolta:

"Yhdistysavain Rekisteri on kiinnostava ja uusi huippujuttu!"

[caption id="attachment_2898" align="alignright" width="300" caption="Yhteenvetoa rekisterin sisällöstä"][/caption]

Yhdistysavain Rekisteri tulee olemaan ylivoimaisesti paras tuote yhdistyksen hallintaan. Haluamme tehdä siitä helpoimman jäsenrekisterituotteen ikinä.

Olemme kyllästyneet vaikeakäyttöisiin ja tylsännäköisiin rekistereihin. Me osaamme valita tuotteeseen oikeat asiat ja ratkaista ne intuitiivisesti ja helposti.

"Yhdistysavain Rekisteri on jotain harvinaista."

[caption id="attachment_2902" align="alignright" width="300" caption="Laskun lähetys tehty helpoksi"][/caption]

Vastaamme ei ole kävellyt yhtään hyvää jäsenrekisteriä, joka olisi jokaisen yhdistyksen käytettävissä kustannuksiltaan, helppokäyttöisyydeltään sekä ominaisuuksiltaan. Tämä on se iso haaste, jonka aiomme ratkaista.

Olemme keränneet kokemusta yhdistysten ja urheiluseurojen kanssa toimimisesta vuodesta 2002 lähtien kehittämällä kotisivutuotteita yhteistyössä kymmenien keskusliittojen kanssa. Alamme hiljalleen tietää tarpeeksi, jotta voimme lähteä ratkaisemaan yhdistysten hallinnollisia haasteita.

Nyt yhdistykset ovat saaneet odottaa kylliksi, ja nyt me pystymme tekemään sen kerralla hyvin - on korkea aika kehittää loistava jäsenrekisterituote.

Rentouttavaa kesää toivottaen,
Aleksi Pulkkanen
johtaja, yhdistysliiketoiminta
Optinet Oy
PS. Söimme oikeasti jäätelöä aamulla :)
PPS. Isomman järjestön jäsenrekisterit löytyvät myös meiltä :)