Digitalisaatio järjestöissä

14.6.2012 12:41

Yhdistysavaimen ohjeisto on uudistunut

Palvellaksemme käyttäjiämme entistä paremmin olemme tehneet kokonaisvaltaisen uudistuksen ohjeistoomme. Ohjeisto on saanut kokonaan uuden ulkoasun ja käyttöliittymän, ja kaikki artikkelit on ajantasaistettu vastaamaan ajan saatossa kehittyneen tuotteen nykytilaa.

Ohjeiston aiheet on nyt ryhmitelty suurten pääkategorioiden mukaisesti. Loogiset, helposti navigoitavat kategoriat edesauttavat yksittäisten ohjeartikkelien löytymistä, sillä ohjeistossa liikkuminen vaatii nyt käyttäjältä paljon vähemmän selaamista kuin ennen. Erityisesti käyttäjien toistuvasti tarvitsemat ohjeet on korostettu, jotta apua ei tarvitsisi etsiä tarpeettoman kauaa.  Yhdistysavaimen juuri käyttöön ottaneet käyttäjät hyötyvät merkittävästä erillisestä osiosta, jossa kerrotaan alkuun pääsemiseen tarvittavista toiminnoista yhdessä paikassa.

Ohjeistosta löytyy luonnollisesti apua sovellusten käyttöön, jäsentoimintojen hyödyntämiseen ja muihin Yhdistysavaimen toimintoihin. Lisäksi olemme tehneet parhaamme vastataksemme esille nouseviin kysymyksiin muun muassa verkkotunnuksista, tilaustiedoista ja Yhdistysavaimen edistyneille käyttäjille suunnatuista ominaisuuksista.

Ohjeisto löytyy edelleen tutusta osoitteesta ohje.yhdistysavain.fi. Toivomme, että uudistus auttaa osaltaan käyttäjiemme säästämään aikaa ja hyödyntämään Yhdistysavainta entistä monipuolisemmin ja helpommin!