Digitalisaatio järjestöissä

5.5.2014 11:17

Yhdistysavaimen kehitysuutisia 3 / 2014

5D-6540

Matkapuhelinnumeron tila ja nopeutta sähköpostin lähettämiseen

Viime kirjeen lopussa mainitut kryptiset sähköposti ja tekstiviesti -kehitysasiat saatiin valmiiksi. Nyt jäsenlistassa näkyy jäsenten matkapuhelinnumeroiden kohdalla merkintä numeron tilasta. Jos numeroon ei ole lähetetty vielä mitään, niin tilaksi on määritetty "käyttämätön". Vastaavasti virheellisen numeron kohdalla on "virhe" ja toimivan kohdalla "varmistettu".

Sähköpostien lähetystä on puolestaan petrattu oikein kunnolla; osa on saattanut huomata etenkin isojen vastaanottajamäärien kohdalla, että lähetys kestää ja kestää. Aikaisemmin posteja puskettiin yksi viesti viidessä sekunnissa, mutta nyt nopeus on jo 6 viestiä sekunnissa.

Näiden lisäksi julkaisimme Rekisterin Yhdistysavaimen sisartuotteessa FreeMoressa, jolloin sekä englannin-, ruotsin- ja saksankieliset pääsevät nauttimaan uusista ominaisuuksista. Samoin julkaisimme Rekisterin myös Yhdistysavaimen liittoasiakkaille.

Seuraavana: laskujen muistutukset ja responsiivisuuden tutkiminen!

Tällä hetkellä kehityksessä on meneillään asioita liittyen juuri julkaistuun suosittelukilpailuun, muutama bugikorjaus (niitäkin tulee aina silloin tällöin) ja sitten pari aivan mielettömän hienoa juttua - laskujen muistutukset ja sivustojen responsiivisuuden tutkiminen!

Laskun muistutukset toimivat niin, että sivuston pääkäyttäjä voi lähettää ei-maksaneille veloituksetta sähköpostimuistutuksen, jossa on alkuperäisen laskun tiedot ja lisäksi mukaan saa laittaa omaa ukaasia. Responsiivisuuden tutkiminen liittyy puolestaan siihen, että otamme selvää minkälainen homma on saada Yhdistysavaimet toimimaan laitteilla kuin laitteilla (puhelimet, tabletit, pöytäkoneet jne.).

Jos et ole vielä käynyt lukaisemassa miten kehitystyötä meillä oikeasti tehdään, niin nyt voi olla hyvä aika tehdä se. Ja jos et ole vielä liittynyt kehitysuutisten postituslistalle ja haluat pysyä kärryillä kehityksessä, niin käy liittymässä.

Mikäli mieleesi juolahti jotain näihin asioihin liittyen, niin pistähän tulemaan kommenttia.

Kuva: Heikki S