Digitalisaatio järjestöissä

8.6.2012 07:29

Team Green Bowling

Esittelemme ajoittain blogissamme Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin käyttäjiä ja toivomme, että nämä käyttäjäkertomukset antavat uusia ideoita ja näkökulmia muillekin. Ensimmäisenä vuorossa on TeamGreenBowling. Kyseinen seura käyttää ilmaista Sporttisaitti Free -versiota.

TGB eli TeamGreenBowling on pieni keilailuseura Jyväskylästä, jonka kotina toimii Jyväskylän Keilahalli. Seura on pienestä koostaan huolimatta erittäin aktiivinen ja uusia innokkaita keilailunharrastajia on tulossa mukaan toimintaan.

https://teamgreenbowling-sporttisaitti-com.directo.fi/@Bin/169681/kati.jpg

Pienellekin seuralle on tärkeää, että tiedotus toimii selkeästi niin seuran jäsenten kuin muidenkin seuran toiminnasta kiinnostuneiden suuntaan. Oman nettisivuston avulla TeamGreenBowling on voinut helposti kertoa ulkopuolisille toiminnastaan ja saanut myös sponsoreilleen aina arvokasta näkyvyyttä. Omia sivuja on ollut myös helppo jakaa ja linkittää eteenpäin, ja esimerkiksi uudet potentiaaliset jäsenet ja mainostajat löytävät seuran tiedot tätä kautta vaivattomasti.

Jäsensivut mahdollistavat tärkeän tiedon jakamisen seuran sisällä selkeästi ja helposti. Sporttisaitin kautta TGB on voinut asettaa jäsentensä saataville esimerkiksi pöytäkirjoja ja muita oleellisia dokumentteja ilman pelkoa siitä, että ne hukkuisivat sähköpostimassaan. Seuran sisäisen viestinnän hoitaminen keskitetysti jäsensivujen kautta varmistaa jaetun tiedon päätymisen kaikille samanlaisena, eikä esimerkiksi jonkin tiedotteen vanha versio kierrä email-keskusteluissa aiheuttaen väärinymmärryksiä.

Laadukkaat ja ajan tasalla olevat sivut luovat seuralle paljon uskottavuutta, joka auttaa niin uusien jäsenten kuin uusien sponsorienkin hankinnassa. Sporttisaitin avulla kuka tahansa onnistuu luomaan toimivan ja tyylikkään sivuston, jonka päivittäminen on äärimmäisen yksinkertaista ja helppoa.

- Pasi Kaijansinkko, TGB: puheenjohtaja

Tutustu TeamGreenBowlingin Sporttisaittiin!

https://teamgreenbowling-sporttisaitti-com.directo.fi/@Bin/169193/super2012.jpg