Digitalisaatio järjestöissä

13.4.2018 09:33

Tapahtumahallinnan kehitysuutisia, huhtikuu 2018

Tapahtumahallintajärjestelmä eli tuttavallisemmin "Tapu" on taasen saanut huomiota osakseen. Tällä kertaa teimme kehitystöitä enemmänkin taustalla eli näkyviä muutoksia ei ole samoissa määrin tarjolla kuin aiemmin.

Toteutimme muutaman bugikorjauksen sekä tausta-ajoihin liittyviä parannuksia. Nämä yleisen kehitystyön tuloksena syntyneet korjaukset ja toiminnallisuudet siirretään tuotantoon viimeistään viikon 16 alkupuolella ja koskevat niitä Tapuja, jotka eivät sisällä asiakaskohtaisia mukautuksia. Muutama kehitystyön tulos on hyvä esitellä yksityiskohtaisemmin:

Tallennetut lomakepohjat

Jos tapahtuman ilmoittautumislomake on tallennettu hyödynnettäväksi uusissa tapahtumissa, ei tämä lomake ole poistunut valintalistauksesta, mikäli alkuperäinen tapahtuma on siirretty roskakoriin. Tuloksena on ollut se, että valittavien lomakkeiden listaus on kasvanut ajan kuluessa eikä listauksen ”siivoaminen” ei ole ollut mahdollista.

Jatkossa pohjat, jotka on tallennettu jatkokäyttöä varten, poistuvat listauksen sen myötä, kun niiden taustalla oleva tapahtuma siirretään roskakoriin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta niihin tapahtumiin, joissa tallennettua pohjaa on jo hyödynnetty.

Tapahtuman lisääminen kalenteriin ICS- tiedostolla

Asiakkaiden pyynnöstä toteutimme mahdollisuuden siiten, että tapahtuma on lisättävissä omaan kalenteriin suoraan Tapusta. Lisää tapahtuma kalenteriisi -linkki löytyy tapahtuman tiedoista ja ilmoittautumisen jälkeen Kiitos-sivulta.  

Huomioithan, että ICS-linkin käyttöönottaminen vaatii asiakaskohtaisen asennuksen, jonka kertakustannus on 135€ (alv0). Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@avoine.fi), mikäli haluatte tämän toiminnallisuuden käyttöönne.