Digitalisaatio järjestöissä

3.10.2016 13:11

Sense Sport ottaa spurtin

Avoine julkaisi Sense-rekisterituotteen lokakuussa 2015. Ensimmäisten Sense-asiakkuuksien myötä kehitämme nyt urheilu- ja liikuntajärjestöjä palvelevaa Sense Sport rekisteriä. Lue tästä blogista miten Sense Sport voisi palvella sinun organisaatiosi tarpeita.

 

Vapauta toiminnaohjaus

Sense-rekisterituotteen kehitystyön keskeinen lähtökohta on ollut toteuttaa rekisterialusta, joka on toimivien rajapintojen sekä laajennusosiensa ansiosta helposti mukautettavissa erilaisiin asiakastarpeisiin. Sensen ytimessä on mukautuvuus ilman ohjelmistoprojektia, joka tarkoittaa myös huomattavaa kustannustehokkuutta. 

Sensellä tuotat luotettavasti jäsenrekisterin ydinpalveluita: jäsentietoja, jäsenlaskutusta, jäsenviestintää ja käyttäjähallintaa. 

Sensen ketterät rajapinnat antavat järjestöille vapauden suunnitella oman toiminnan toteutusta niillä työvälineillä mitkä omaan käyttöön sopivat. Valmiit integraatiot mm. ProcessWire-verkkosivuihin, Sporttisaittiin ja Visman Netvisoriin helpottavat ja tukevat järjestön toiminnanohjauksen suunnittelua.

 

Sense Sportilla hallinnoit tutkintoja, lisenssejä ja fanituotteita

Sensen laajennusten tuotekehitys on jatkuvaa. Syksyllä 2016 keskeisiä kehityskokonaisuuksia ovat lisenssinhallinta, lisenssin verkko-ostot sekä yleinen tuote- ja palvelulaskutus.

Lisenssinhallinnan ja lisenssien verkko-ostojen kehitystyöt on polkaistu käyntiin yhteistyössä W3 Groupin kanssa. Työt on tarkoitus saattaa valmiiksi niin, että lisenssiominaisuudet olisivat asiakkaiden käytössä keväällä 2017 alkavilla lisenssikausilla.

Tuote- ja palvelulaskutuksen kehitystyöt on myös aloitettu. Tuleville Sense Sport asiakkaille tämä tarkoittaa kätevää toiminnanohjauksen keskittämistä samaan paikkaan jäsenyyksien, kurssien, tapahtumien ja esimerkiksi fanituotteiden osalta. Tuote- ja palvelulaskutus mahdollistaa erilaisten yksittäisten tuotteiden (kuten pipo tai tapahtuma) ja toistuvaislaskutettavien palveluiden (kuten lehti tai verkkopalvelun käyttöoikeus) laskuttamisen Sensellä. Laajennus on tarkoitus saada asiakkaiden käyttöön vuoden 2017 alkumetreillä.

Tänä syksynä Sense Sportia varten on jo kehitetty tutkintojen hallinta valmentajatutkintojen tai koulutustietojen ylläpitämiseksi rekisterissä. Tutkintojen lisäämistä varten olemme kehittäneet kätevän massasyöttötyökalun, jolla voidaan syöttää kerralla haluttu tutkinto isollekin joukolle (esimerkiksi tiettyyn tapahtumaan osallistuneet).

 

Sense Sport tulee, oletko valmis?

Sense Sportia työstetään tälläkin hetkellä. Se tulee olemaan käyttöönotettavissa kaikissa lajiliitoissa vuoden 2017 ensimmäisen vuosikolmanneksen (Q1) aikana. Avoine on sitoutunut urheilujärjestöasiakkuuksiin ja kokee voivansa tarjota pitkien asiakkuuksien myötä syntynyttä asiantuntijapalvelua Sense Sportin mukautusprojekteissa.

 

Avoinella on pitkäaikainen kokemus ja vahva näkemys siitä, millä tavalla urheilujärjestöjen tietojärjestelmiä tulisi tulevaisuudessa rakentaa. Liikunnan ja urheilun asiakkuudet ovat meille tärkeitä. Haluamme auttaa suomalaisia urheilujärjestöjä uudistumaan digitaalisten palvelujen avulla.

Tuomo Heikkilä, toimitusjohtaja, Avoine Oy

 

Onko sinun järjestösi jo ottanut selvää miten Sense Sport voisi palvella juuri teitä koskevia erityisiä tarpeita?


Kysy lisää Avoinen myyntipäällikkö Mikko Mantereelta: mikko.mantere@avoine.fi