Digitalisaatio järjestöissä

10.1.2017 14:39

Sense 2.5.0 julkaistu

Julkaisimme tänään Sensestä version 2.5.0. Kuten aina, uusin versio Sensestä päivittyy kaikille asiakkaillemme automaattisesti. Olemme aiemmin julkaisseet uuden version lähes kuukausittain. Tulemme jatkossakin pitämään julkaisusyklin tiiviinä, mutta koska työskentelemme usein isojen kokonaisuuksien kanssa, ei kuukausittainen versiopäivitys ole välttämättä aina perusteltua. Tavoitteenamme on kuitenkin saada uusi versio Sensestä noin kahden kuukauden välein ja tämän syklin sisäpuolella teemme tarvittaessa pienempiä päivityksiä.

Tänään julkaistu versio tuo Senseen valtavasti uusia toiminnallisuuksia:

Tuote- ja palvelulaskutus

Aikaisemmin Sensellä on laskutettu ainoastaan suoraan jäsenyyksiin pohjautuvia jäsenlaskuja. Monilla asiakkaillamme on kuitenkin myös erilaisia laskutustarpeita: lehtitilauksia, maksullisia verkkopalveluita tai esim. kuukausittain laskutettavia jäsenyyksiä. Lisäksi rekisterin kautta halutaan usein hallita myös yksittäisiä tuotetilauksia, esimerkkinä vaikka maksullinen kalenteri tai ilmoittautumismaksu. Tuote- ja palvelulaskutus -laajennus mahdollistaa tuotehallinnan, tilausjaksot, alennukset sekä laskutuksen automatisoinnin.

Tuote- ja palvelulaskutus on Sensen maksullinen laajennus, jonka hintatiedot ja tarkemmat toiminnallisuudet saat tietoosi myynnistä.

Profiilikuvat

Profiilikuva-laajennus mahdollistaa valokuvan liittämisen mille tahansa entiteetille. Tyypillisin käyttötapaus lienee jäsenen valokuva, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi jäsenkortilla tai erilaisissa jäsenmatrikkeleissa. Profiilikuvan voi asettaa hallintapaneelin kautta tai rajapinnan yli. Myös Sensen muutoslomakkeet tukevat profiilikuvan vaihtamista.

Profiilikuvat on Sensen maksullinen laajennus.

Uudistettu uutiskirje

Uutiskirjetyökalu on saanut uutta väriä pintaansa sekä muutaman paljon toivotun uuden ominaisuuden. Kuviin saa nyt linkit mukaan sekä jo lisätyn kuvapalstan kuvan sijaintia voi vapaasti vaihtaa. 

Postitoimipaikan päivitys sekä automaattiset osoitepäivitykset

Tässä julkaisussa loimme edellytykset automaattiselle postitoimipaikan (sekä myös kunta ja sairaanhoitopiiri) päivittämiselle pelkän postinumeron perusteella. Lisäksi rakensimme edellytykset automaattisille Postin toimittamille osoitepäivityksille. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli nämä toiminnallisuudet kiinnostavat.

Lisäksi nippu pienempiä ja suurempia muutoksia ja korjauksia:

  • Merkittäviä parannuksia Sensen suorituskykyyn ja käyttönopeuteen
  • Tekstiviesti- ja sähköpostikoodeihin perustuva kirjautumistapa (Tulossa Sense Mobiiliin)
  • Kirjeiden automaattinen postitus Netkirjeen kautta
  • Excel-vientien päivämäärämuotoilun valinta