Digitalisaatio järjestöissä

16.4.2018 08:00

Sense 2.10 julkaistu

Julkaisimme juuri Sensestä uuden version 2.10. Teimme nipun parannuksia viestintätyökaluihin ja lähetettyjen sähköpostien ja uutiskirjeiden raportointiin, nopeutimme pikahakua ja korjasimme excel-raporttien desimaalit tulemaan exceliin laskettavassa muodossa.

Parempi raportointi sähköpostilähetyksistä

Nyt näet lähetetyistä sähköposteista enemmän tietoja:

  • moniko vastaanottaja avannut viestin (ladannut kuvat tai klikannut linkkiä)
  • moniko viesti on mennyt roskapostiksi
  • lista rikkinäisistä sähköposteista per lähetys (ns. hard bounce)

Lisäksi uutiskirjetyökaluun on lisätty välitotsikot ja listat käytettäväksi sekä mahdollisuus ottaa itselle kopio lähetetystä viestistä. Paransimme myös organisaatiokohtaisia lähetysraportteja ja organisaatiokohtaisen lähetysraportin saa nyt haluamaltaan ajalta exceliin.

Nopeampi pikahaku

Isoimmissa rekistereissä (yli 50 000 jäsentä) pikahaku ei enää toiminut halutulla ripeydellä. Nyt vauhtia riittää myös näissä tapauksissa uuden valinnaisen indeksointitavan avulla. Mikäli pikahaku ei teillä toimi riittävän nopeasti, niin huikatkaa asiakaspalveluumme ja kytkemme uudistetun pikahaun päälle.

Useilla asiakkaillamme on useita rekistereitä samassa järjestelmässä (jäsenet, tapahtumat, organisaatiot jne). Nyt on mahdollista konfiguroida pikahaku käyttämään oletuksena aina tiettyä, eikä "hae kaikesta" ole enää pakollinen oletuskohde.

Korjauksia ja pieniä muutoksia

Exceliin desimaalit tulevat nyt excelin ymmärtämässä muodossa (suodattaminen onnistuu), jäsenlaskuhinnastojen suodattaminen onnistuu nyt vain itse luomiinsa (oleellinen ns. moniorganisaatiorekistereissä) sekä lisäksi jokunen bugikin on löydetty ja liiskattu.