Digitalisaatio järjestöissä

24.3.2012 12:56

Ryhmäposti-ominaisuus Yhdistysavaimeen

Lähetä hetkessä sähköpostia mille tahansa jäsenryhmälle!

Yhdistysavaimeen on nyt tehty uusi toiminto kaikkien jäsenluettelon jäsenten helpompaa yhteydenpitoa ja tiedotusta varten. Ryhmäposti-toiminnon avulla pääkäyttäjät voivat voivat määritellä Jäsenluettelossa jäsenryhmiä, jonka kaikki jäsenet saavat Ryhmäpostin osoitteeseen lähetetyn sähköpostiviestin. Tällä tavoin vain tiettyyn ryhmään kuuluvat jäsenet saavat tiedon juuri heitä koskevista tärkeistä asioista eikä koko jäsenistön tarvitse vastaanottaa sähköpostiviestejä, jotka eivät välttämättä koske heitä.

Voit valita, kuka voi lähettää postia ryhmälle

Voit valita ryhmäkohtaisesti, haluatko antaa kaikille ryhmän jäsenille mahdollisuuden lähettää postia Ryhmäpostin osoitteeseen vai rajaatko tämän vain hallituksen ja pääkäyttäjien oikeudeksi. On siis mahdollista tehdä listoja, jotka toimivat ainoastaan tiedotuskanavana jäsenistön suuntaan tai listoja, joille kaikki ryhmän jäsenet voivat lähettää postia.

Mikäli sähköpostiviestisi ei tavoita joitakin jäsenistä, saat tästä tiedon Verkkotyöpöydän Viimeksi tapahtunutta -listan kautta.

Ryhmät sähköpostiviestin lähettämistä varten voit luoda Jäsenluettelon tutusta Ryhmät ja oikeudet -näkymästä. Jäseniä ryhmiin lisätään yksinkertaisesti rastittamalla heidät Jäsenluettelon Henkilöt-välilehdeltä.

Mukana kaikissa Yhdistysavaimen versioissa ilmaiseksi

Käytitpä mitä Yhdistysavaimen versiota hyvänsä, on Ryhmäposti-toiminto käytettävissäsi ilman maksua. Tutustu verkkotyöpöydällä uuteen toimintoon ja sen mahdollisuuksiin!

Lisätietoja ja neuvoja käyttöön saat helpoiten ohjeistosta.

[gallery]