Digitalisaatio järjestöissä

4.4.2014 11:00

Rekisterin uudet ominaisuudet

Rekisteriin on tullut viime aikoina monia uusia ominaisuuksia. Tässä kirjoituksessa käydään läpi keskeisimmät uudet ominaisuudet ja parannukset käytettävyyteen.

Toimivatko puhelinnumerot?puhelinnumerot

Vähän kuten sähköpostiosoitteidenkin suhteen, Rekisteri pitää nykyään kirjaa Rekisteriin tallennettujen puhelinnumeroiden tiloista. Tila määräytyy sen mukaan, ovatko lähetetyt viestit menneet perille ja onko puhelinnumeroon ylipäätään koskaan lähetetty viestejä.

Tiedotteet onnistuvat kirjepostina ja tekstiviestinäLuo_tiedote1

Tiedotteet on jo jonkin aikaa voinut lähettää myös paperisina kirjeinä ja tekstiviesteinä. Nyt tavoitat siis myös sähköpostittomat jäsenet.  Lähettäminen toimii ihan kuten sähköpostitsekin, paitsi että lähetystavaksi valitaan kirje tai tekstiviesti. Kaikki lähetystavat ovat nyt mahdollisia!


Näe jäsenistä ne tiedot, jotka tarvitsetpostitoimipaikka

Tätä ehdittiin toivoa pian Rekisterin julkaisun jälkeen, ja ymmärrämme kyllä miksi: on kätevää, kun pystyy tarkastelemaan yhden tietyn kentän tietoja useamman jäsenen tiedoista. Voit nyt valita, mitkä sarakkeet jäsenistä näytetään listauksessa. Saat siis helposti vaikka listauksen kaikista jäsenmaksun maksaneista jäsenistä, ja voit suoraan tarkistaa millä paikkakunnilla heitä asuu määrittelemättä mitään yhtä, tiettyä paikkakuntaa hakukriteeriksi - toiminnon käyttömahdollisuudet ovat monet.


Tarvitsetko jäsentiedot Excel-tiedostona, mutta et kaikkia?vie_tietyt_jasenet

Nyt tämäkin käy. Kun suodatat esiin haluamasi jäsenet, voit viedä Rekisteristä vain ne jäsenet, jotka täsmäävät kriteereihisi. Tämä helpottaa tietojen jatkokäsittelyä, kun oikeat henkilöt saadaan tiedostoon suoraan.


Kaikki jäsenmaksun maksaneet esiin! ei_maksaneet

Jos haluat tietää kuka on maksanut tietyn laskun, tai kuka on maksanut liikaa tai jättänyt kokonaan maksamatta, nyt sen tiedät. Valinta löytyy suodatusasetuksista ja kantaa nimeä "laskun tila".


Yhdistysavain-saldo helpottaa Rekisterin käyttöä

Yhdistysavain-saldo on usein kätevin tapa maksaa kirjeiden ja laskujen lähettämisestä. Lue saldon mahdollisuuksia esittelevä blogikirjoitus täältä.


Ilmaista saldoa suosittelemalla

Jokainen suosittelun kautta Yhdistysavainta kokeileva saa automaattisesti 5 € aloittusaldon käyttöönsä. Lisäksi aktiiviseen Yhdistysavaimen käyttöön johtaneista suositteluista suosittelija saa 25  € ilmaista saldoa. Lue lisää täältä.

Mitkä uusista ominaisuuksista hyödyttivät eniten sinun yhdistystäsi? Mitä toivoisit seuraavaksi? Kerro siitä kommenteissa alla tai Ideafoorumilla.