Digitalisaatio järjestöissä

29.4.2014 12:43

Osallistu KAVERILLE KANSSA -kilpailuun ja voita huikeita palkintoja!

Tiimimme on päättänyt järjestää hieman jännitystä tavallisen arjen ympärille. Emme kuitenkaan halunneet pitää vain tylsää arvontaa, jossa kukaan ei usko mahdollisuuksiinsa. Kilpailun voittaja ratkeaa puhtaasti tekojen mukaan, mutta palkinnoille voi päästä myös tuurilla!

palkinnot

Kesäkuun loppuun mennessä eniten pisteitä kerännyt yhdistysaktiivi palkitaan uudella iPad Air -tabletilla. Yhteensä eniten pisteitä kerännyt yhdistys saa uurastuksestaan palkinnoksi ikuistaa jatkossa parhaat palat toiminnastaan Olympus SH-50-kameran avulla mukana tulevalle muistikortille! Tämän lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken 3 kpl S-ryhmän lahjakortteja.

Miten voin osallistua?

Kilpailun ideana on suositella Yhdistysavainta tuntemillesi yhdistyksille ja kannustaa heitä ottamaan tuote käyttöön – ahkerin suosittelija voittaa! Mitä tiiviimmin he alkavat Yhdistysavaimen kanssa touhuamaan, sitä vauhdikkaammin pistesaldosi kasvaa. On tärkeää muistaa käyttää sitä omaa suosittelulinkkiä, jotta uudet suosittelusi johdosta avatut sivustot osataan jäljittää juuri sinuun. Lue tarkemmat ohjeet alta.

Suosittelu itsessään tapahtuu suoraan omalta Yhdistysavaimeltasi tai voit antaa linkin suosittelulomakkeelle vaikka ihan paperilapulla kaverille.

Näin löydät oman suosittelulinkkisi:

Mene Yhdistysavaimessasi Rekisterin puolelle, klikkaa yläreunasta saldon vierestä tekstiä ”Hanki lisää”. Tämän jälkeen valitse sivun alareunasta ”Hanki ilmaista saldoa”. Nyt edessäsi vasemmassa alanurkassa näkyykin se suosittelulinkki, jota voit jakaa ihan mitä kautta vain ja tehdä kaikkesi kilpailun voittamiseksi!

Kisaan kannattaa lähteä aivan ehdottomasti mukaan, osallistuminen on todella helppoa ja palkinnot huikeita. Yllämainittujen tuotepalkintojen lisäksi kisan aikana pätevät normaalit suosittelupalkkiomme eli saat 25 euroa ilmaissaldoa jokaista uutta yhdistystä kohti, joka ottaa Yhdistysavaimen toden teolla käyttöön. Lisäksi jokainen uusi suosittelun kautta käytön aloittanut yhdistys saa automaattisesti 5 euroa saldoa Rekisteriinsä.

Säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Yhdistysavaimen pääkäyttäjät. Kilpailuaikaa on täydet kaksi kuukautta (29.4.-30.6.2014). Kisa on jo siis jo käynnissä - äkkiä suosittelemaan!

MrFreeMore

Saat 1 pisteen, kun yhdistys, jolle olet meitä suositellut, ottaa Yhdistysavaimen ilmaisen Free-version käyttöön suosittelulomakkeen kautta.
Saat 5 pistettä, kun yhdistys innostuu Rekisteristä ja käyttää sen maksullisia ominaisuuksia 20 eurolla, esimerkiksi lähettämällä kirjeitä, tekstiviestejä tai laskuja. Myös saldon lataaminen myöhempää käyttöä varten lasketaan!
Saat 15 pistettä, kun yhdistys tilaa itselleen ikioman Yhdistysavaimen! (Start, Plus tai Premium)

Esimerkkitapauksia:
- Jos suosittelusi kautta ilmaisversion tilannut yhdistys innostuukin laajentamaan kampanjan aikana Yhdistysavaintaan Start-, Plus-, tai Premium-versioon, vaihtuu tienaamasi yksi piste 15 pisteeksi.
- Jos yhdistys tilaa itselleen maksullisen kotisivuversion ja sen lisäksi lataa vaikkapa saldoa Rekisteriin 20 euroa, saat yhteensä 20 pistettä!

Kilpailun voittaja ja arvonta

Kilpailun pääpalkinnon voittaa kesäkuun loppuun mennessä eniten pisteitä kerännyt käyttäjämme ja yhdistyskohtaisen pääpalkinnon eniten pisteitä yhteensä kerännyt yhdistys. Kilpailu päättyy siis 30.6. kello 23:59!

Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja julkaisemme tulokset Facebookissa (vain etunimeäsi ja yhdistyksesi nimeä käyttäen).

Suositteluiden vastaanottajien yhteystietoja emme luovuta eteenpäin tai käytä missään muussa tarkoituksessa kilpailun ohella. Suosittelun kautta ilmaisen Free-sivuston avaajat eivät myöskään sitoudu mihinkään.

Seuraa kilpailun etenemistä Facebookissa!

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa kilpailuun liittyen, jätä kysymyksesi kommentteihin alle niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tasapuolisesti tsemppiä kaikille osallistujille!

Kuva: Heikki S.