Digitalisaatio järjestöissä

26.11.2013 03:15

Nyt Yhdistysavaimella tekee enemmän ja helpommin!

Tämän vuoden pääteemana olemme ahertaneet Yhdistysavain Rekisterin parissa. Kyseessä on helppokäyttöinen ja perusjutut monipuolisesti hoitava jäsenrekisterituote, jonka voimme nyt tuoda mukaan kaikille Yhdistysavaimen käyttäjille.

Nyt entinen Jäsenluettelo on heitetty mäkeen ja korvattu Yhdistysavain Rekisterillä. Samat asiat onnistuvat Rekisterillä paljon kätevämmin ja mukana on tietenkin myös joukko ominaisuuksia, joista ennen voitiin vain haaveilla. Tämä kirjoitus listaa merkittävimmät uudistukset, jotka Yhdistysavaimeen julkaistaan Rekisterin lanseeurauksen myötä.

Varmaankin parhaat uudet jutut ovat seuraavat:

  • Mahdollisuus valita laajemmin, mitä jäsentietoja halutaan säilyttää
  • Helppo ja kattava tietojen suodatus, jonka avulla toimenpiteet on helppo kohdistaa oikeille jäsenille ja isojen tietomäärien käsittely onnistuu vaivatta
  • Laskutus ja automaattinen maksuseuranta
  • Tiedotteiden ja laskujen lähettäminen kätevästi sähköpostilla ja pian myös tekstiviestillä tai paperipostitse

"Kuulostaa ihanaiselle... mutta mitä maksaa?"

Eipä (juuri) mitään! Uusi Rekisteri tulee osaksi jokaista Yhdistysavainta, eikä tämä hienous maksa erikseen mitään! Jäsenrekisterin ylläpito Rekisterissä on ilmaista. Ei kuukausimaksuja, ei aloitusmaksuja, ei jäsenmäärään perustuvia maksuja. Myöskään käyttämäsi Yhdistysavain Kotisivut -version kuukausimaksuun tämä uudistus ei vaikuta.

Rekisterissä ainoastaan toimenpiteet, joihin yhdistys joka tapauksessa joutuisi käyttämään rahaa, ovat maksullisia. Maksat siis vain todellisesta hyödystä ja käytön mukaan. Lyhyesti sanoen - et maksa turhasta. Tarkemmat hintatiedot yksittäisille toimenpiteille löydät aina Yhdistysavain Rekisterin hinnastosta.

Miten jäsenet nyt löytää?

Nythän heidät vasta löytääkin! Rekisterissä on todella monipuolinen ja kätevä jäsentietojen suodatusmahdollisuus, jonka avulla etsit oikeat jäsenet Rekisteristä helposti.

[caption id="attachment_3149" align="alignright" width="300" caption="Jäsentietojen suodattaminen on helppoa"][/caption]

Haluatko etsiä jäseniä jäsentyypin mukaan? Paikkakunnan mukaan? Nimen, syntymäajan tai osoitteen mukaan, tai sen perusteella, toimiiko hänen sähköpostiosoitteensa? Kaikki tämä onnistuu sekunneissa.

Katso ohjeistosta tarkemmin kuinka suodatus toimii »

Tiedotteita oikeille tyypeille – eikä pelkästään sähköpostitse

Yhdistysavain Rekisterin kautta lähettelet kaikki mahdolliset sähköpostit, tekstiviestit ja kirjeet halutuille jäsenille. Homma käy näppärästi, kun suodatat oikeat jäsenet hetkessä valitsemiesi kriteerien perusteella. Lisäksi Jäsenluettelosta tutut ryhmät ovat edelleen käytössä – voit siis muodostaa valmiin listan tietystä porukasta, jolle lähetät säännöllisesti tiedotteita.

[caption id="attachment_3155" align="alignright" width="300" caption="Kenelle tämä tiedote lähetetään?"][/caption]

Jäsenistä saa nyt tietoa, jota aiemmin oli vaikea saada; Rekisteri osaa pitää kirjaa siitä, mikä lähetettyjen tiedotteiden kohtalo on ollut.

Mikäli jäsenen sähköpostiosoite oli virheellinen, merkitään tämä tieto jäsenen kohdalle, jolloin osaat pyytää jäsentä päivittämään tietonsa vaikkapa kirjeitse lähetettävällä jäsentietojen tarkistuspyynnöllä.

Lue lisää ohjeartikkelista »

Lähetä laskuja ja näe automaattisesti kuka on maksanut

Jäsenmaksut ovat pitkään olleet asia, joiden helppoa hoitamista yhdistysaktiivit ovat meiltä kaivanneet. Nyt tämäkin ronski vastustaja on selätetty, kun laskujen lähettäminen on superyksinkertaista ja halutessasi voit automatisoida vastaanotettujen viitemaksujen kohdistumisen avoimiin laskuihin.

Tätä varten Yhdistysavain Rekisteri pitää valtuuttaa lukemaan saapuneita viitemaksuja tililtänne... Mutta eipä hätää, tähän saatte tulostettua valmiin valtakirjan suoraan Rekisteristä! Ei muuta kuin nimi alle ja mars pankkiin. :)

(Pankki perii yhteyden käyttämisestä yleensä pienen kuukausimaksun)

Klikkaa ja katso, miten helppoa jäsenlaskutus voi olla ».

Uudistusta samalla myös Yhdistysavain Kotisivuille

Samalla kun ruuvasimme Rekisteriä paikalleen Kotisivujen rinnalle, päätimme päivittää myös Kotisivujen hallintanäkymän nykyaikaan. Nykyään löydät Hallinta-välilehdeltä nimenomaan kotisivujanne koskevat asiat, kuten verkkotunnukset tai sivuston käyttöoikeuksien hallinnan.

Myös Yhdistysavaimen yläpalkki näyttää uudelta. Asiakaspalvelu-painike on nyt aina käden ulottuvilla. Sitä klikkaamalla saat helposti yhteyden tiimiimme. Suoraan jäsentietoihin tai Rekisterin etusivulle pääset klikkaamalla Rekisteri-otsikon alta.

Puhelinesittelyllä tai Starttipaketilla helposti alkuun

Haluamme varmistaa, että tuttavuutesi uuden Rekisterin kanssa alkaa oikealla jalalla. Mikäli haluat jutustella lyhyesti puhelimitse, jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle mahdollisimman pian esitelläksemme Rekisterin keskeiset jutut sekä hyödyt juuri teille!

Pyydä esittelysoittoa Rekisteristä »

Jos olet enemmänkin lukija kuin puhuja, suosittelemme lämpimästi Starttipaketin tilaamista. Starttipaketti koostuu muutamasta parin päivän välein saapuvasta sähköpostiviestistä, jotka käsittelevät alkuun pääsyä Rekisterin kanssa.

Tilaa sähköpostiisi Rekisterin Starttipaketti »

Toivottavasti Yhdistysavain Rekisteri auttaa teidänkin yhdistystänne vapauttamaan enemmän aikaa varsinaiseen toimintaan!

Kaikki palaute, kommentit, parannusehdotukset tai muut vastaavat ovat korvaamattoman tärkeitä sekä erittäin tervetulleita. Ne tulevat perille vaikkapa kommentoimalla tähän.