Digitalisaatio järjestöissä

31.3.2020 16:11

Miksi siirtyisit Yhdistysavaimen uuteen työkaluun

Yhdistysten tarpeet verkkopalveluiden osalta muuttuvat kehityksen mukana. Tarjotaksemme mahdollisuuden rakentaa kotisivuja, joita yhdistys voi ylpeänä esitellä, uudistimme Yhdistysavaimen kotisivutyökalut täysin vajaa pari vuotta sitten.

Yhdistysavaimen vanhemmalla Classic-kotisivutyökalulla on tehty lukematon määrä toimivia kotisivuja viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta työkalun käyttöliittymä ja sivustojen ulkoasut olivat hiljalleen jäämässä visuaalisessa mielessä ajastaan jälkeen. Uusi työkalu on tyylikkäämpi, selkeämpi käyttää ja tuottaa nykyaikaan sopivia sivustoja. Yhdistysavaimen perinteikkään ajatuksen mukaisesti tuotteella luonnistuvat kotisivut ilman teknisiä taitoja ja uudemmassa työkalussa sivut taittuvat kauniisti myös mobiililaitteilla.

Uuden työkalun ilmestyessä sen ominaisuudet olivat tuoreeltaan rajoittuneemmat kuin vanhassa työkalussa, mutta tällä hetkellä se sisältää jo melko pitkälle samat ominaisuudet kuin vanhakin työkalu – tietysti entistä parempana ja ominaisuudet täydentyvät ajan kuluessa. Rekisterin osalta kaikki on kuten ennenkin ja se toimii yhteen myös uuden työkalun kanssa.

Siirry moderniin ilmeeseen ja säilytä vanhan sivustosi sisällöt

Jos käytät Yhdistysavainta, ovat uudet työkalut jo ulottuvillasi suoraan Yhdistysavaimen työpöydällä. Sinun tarvitsee ainoastaan klikata kohtaa Uusi kotisivutyökalu ja pääset suoraan valitsemaan vapaasti muokattavan teeman uudelle sivustollesi.  

Olemme tehneet siirtymän vanhoille Yhdistysavaimen käyttäjille helpoksi. Lähes kaikki sisältötyypit on mahdollista kopioida, joten kaikkea ei tarvitse luoda uudelle sivustolle tyhjästä. Kopiointityökalun löydät uuden kotisivutyökalun rakennevalikosta – valitse vain, minkä sivuhaaran sisältöineen haluat tuoda.

Siirtymisen uuteen työkaluun voit tehdä kiireettömästi työstämällä uutta sivustoa vanhan taustalla ja julkaisemalla sen vasta kun se on riittävän valmis. Julkaisu onnistuu napin painalluksella.

Katso esimerkkejä uudistetuista sivustoista: https://www.yhdistysavain.fi/kokemuksia/

Kysyttävää uuteen kotisivutyökaluun siirtymisestä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun!