Digitalisaatio järjestöissä

18.12.2013 18:48

Lisää suojattuja tiloja Yhdistysavaimeen

Lisää suojattuja tiloja ja enemmän mahdollisuuksia

Jos yhdistyksessänne on käytetty jäsensivuja tai hallituksen sivuja, tiedät varmasti hyvin mitä mahdollisuuksia suojattuun työskentelyyn sisältyy. Etenkin isommassa yhdistyksessä voi kuitenkin tulla helposti tilanteita, joissa karkea jako jäseniin ja hallitukseen ei oikein riitä. Tarvitaan siis lisää ryhmiä ja tiloja. Nyt niitä on!

Ryhmäsivut toimivat kuten hallituksen sivut ja jäsensivut

Yhdistysavaimen Ryhmäsivujen avulla voit luoda uusia sivuhaaroja, jotka ovat ainoastaan valitsemasi ryhmän käytössä. Voit myös määritellä onko tietyllä ryhmällä oikeus sisällön muokkaamiseen, vai voivatko ryhmän jäsenet ainoastaan selata sivuja. Tämä mahdollistaa kaikenlaisen yhdessä tekemisen ja materiaalin jakamisen. Koska Ryhmäsivuilla voi olla rajoittamaton määrä alasivuja, ei tilakaan lopu kesken. Ryhmäsivut ovat käytettävissä Yhdistysavaimen Plus- ja Premium-versiossa; Plus-versioon sivuja sisältyy kaksi, Premium-versioon kymmenen.

Katso ohjeistosta artikkeli Ryhmäsivujen luomisesta ja käyttöoikeuksien määrittelystä: http://ohjeisto.yhdistysavain.fi/jasentoiminnot/ryhmasivujen-luominen/.

Ryhmäsivut eivät vielä sisälly sivustoihin, joilla on keskusliiton integraatio - ominaisuus on kuitenkin tulossa näillekin käyttäjille.

Millaisia ryhmiä teidän yhdistyksessänne on? Kerro kommenteissa omat vinkkisi sivujen hyödyntämiseen!