Digitalisaatio järjestöissä

28.11.2013 12:57

Kouvolan Taitoluistelu ry

Esittelemme ajoittain blogissamme Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin käyttäjiä ja toivomme, että nämä käyttäjäkertomukset antavat uusia ideoita ja näkökulmia muillekin. Nyt vuoron saa Sporttisaitin Start versiota käyttävä Kouvolan Taitoluistelu ry.

Kouvolan Taitoluistelu ry on monipuolinen, aktiivinen ja kehittyvä 250 jäsenen taitoluisteluseura Kouvolasta. Seurassa voi harrastaa sekä yksinluistelua että muodostelmaluistelua ja luistelijoiden ikähaarukka ylettyy  3-vuotiaista junioreista aina aikuisiin asti.

muodostelmaluisteluaToiminnan tarkoituksena on edistää laadukasta taitoluisteluharrastusta Kouvolan alueella ja tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus harrastaa taitoluistelua edellytystensä ja kiinnostuksensa mukaisesti. Päämääränä on myös lasten ja nuorten henkisen ja fyysisen kehityksen tukeminen ja sosiaalisten taitojen edistäminen. Seura pyrkii kasvattamaan luistelijamääriään tai pitämään ne vähintään entisellä tasolla siten, että toiminnalla on jatkuvuutta.

Kouvolan Taitoluistelun liittyminen Sporttisaitin käyttäjäksi on melko perinteinen tarina. Seuralla oli aiemmin käytössään eri palveluntarjoajan ilmaiset kotisivut ja ne koettiin aivan liian kankeiksi, suppeiksi ja vanhanaikaisiksi. Jäsenistölle haluttiin antaa enemmän tietoa, saada seuralle lisää näkyvyyttä ja samalla helpottaa sivuston ahkerien ylläpitäjien työtä.

yksinluisteluaSporttisaitista on ollut hyötyä erityisesti tiedottamisessa niin jäsenistölle kuin muillekin seuran toiminnasta kiinnostuneille. Uudet potentiaaliset jäsenet ja muut sidosryhmät löytävät seuran tiedot Sporttisaitin kautta nopeasti ja vaivattomasti.  Nykyaikaiset, laadukkaat ja ajan tasalla olevat Internet-sivut luovat seuralle paljon uskottavuutta, joka auttaa niin uusien jäsenten kuin uusien sponsorienkin hankinnassa.

Laura Moisio, varapuheenjohtaja
Kouvolan Taitoluistelu ry

Klikkaa tästä ja käy katsomassa miltä seuran Sporttisaitti näyttää!