Digitalisaatio järjestöissä

21.2.2014 12:56

Jätetään pönöttäminen vähemmälle huomiolle - anna meidän kertoa onnistumisistanne!

Yhdistyksissä tehdään jatkuvasti hienoa toimintaa ja saavutetaan arvokkaita asioita. Aina nämä eivät saa ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Hämeenlinnan-4H-Sotke-Sormesi-Saveen- kesäkerho

Nostetaan yhdessä oikeat asiat esiin!

Monelle nuorelle yhdistystoiminta näyttäytyy pelkästään kokouksina, pöytäkirjoina, jäsentietoina ja muuna hallinnollisena jumppana. Mielestämme yhdistystoiminnan ydintä kuitenkin ovat ne pienet suuret saavutukset, joiden eteen kymmenet tai sadat vapaaehtoiset pyyteettömästi ponnistelevat.SSESY-kissaNe asiat, joihin vaikuttamiseksi yhdistys on aikanaan perustettu.

Suomalaiset yhdistykset saavuttavat jatkuvasti hienoja asioita. Aina nämä asiat eivät saa ansaitsemaansa näkyvyyttä. Tässä me haluamme auttaa.

Mantsalan-VPK

Haluamme jatkossa nostaa viestinnässämme entistä enemmän esille yhdistysten arvokasta toimintaa ja onnistumisia (katso esimerkki). Kerro meille lomakkeella, mitä hienoa yhdistyksenne on lähiaikoina saavuttanut, ja me teemme kaikkemme kertoaksemme sen eteenpäin.

Tee joku seuraavista ja kerromme asiaanne eteenpäin!Kiharakerho

Vaihtoehto 1. Postaa onnistumisestanne kuvan kera suoraan Yhdistysavaimen Facebook-sivulle.

Vaihtoehto 2. Lähetä meille vapaamuotoinen sähköposti. Kerro onnistumisestanne vapaasti tai lähetä meille linkki esimerkiksi uutiseen yhdistyksenne kotisivuilla.

Vaihtoehto 3. Täytä alla oleva lomake

[contact-form-7 id="5192" title="Yhdistystoiminnan saavutuksia"]

mrfreemorethanks_fi