Digitalisaatio järjestöissä

24.9.2013 16:28

FC Peltirumpu

Esittelemme ajoittain blogissamme Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin käyttäjiä ja toivomme, että nämä käyttäjäkertomukset antavat uusia ideoita ja näkökulmia muillekin. Nyt vuoron saa FC Peltirumpu, joka käyttää Sporttisaitin Start-versiota.

FC Peltirumpu on vuonna 2003 perustettu kouvolalainen jalkapallojoukkue, joka pelasi juuri päättyneen kauden Kaakkois-Suomen Nelosessa ja ansaitsi hienoilla otteilla nousun Kolmosdivariin kaudeksi 2013.

FC Peltirumpu tarjoaa nuorille ja aikuisille miehille terveysliikuntapainotteisen jalkapalloharrastuksen vuoden ympäri. Seuran toiminnassa yhdistyy urheilullisuus ja nautittava harrastus. Rumpu tuo oman ainutlaatuisen panoksensa alueen jalkapallokulttuuriin pelaamalla tyylikästä hyökkäysvoittoista jalkapalloa, toteuttamalla erilaisia tempauksia sekä viestittämällä aktiivisesti toiminnastaan. Seuran tavoitteina voidaan pitää jalkapallokulttuurin vahvistamista alueella, tervehenkisen harrastuksen tarjoamista miehille ja yhteisöllisyyden ja ryhmään kuulumisen tunteen vahvistamista seuraihmisille. Koko toiminta kiteytyy tuttuun sloganiin: "Rumpu on sydämen asia".

Peltirumpu halusi aikanaan lähteä kehittämään nettiympäristöään, joka oli jämähtänyt 2000-luvun alun tasolle. Hankalasti päivitettävät vanhat sivut eivät olleet enää vetovoimaiset, eikä kenelläkään ollut haluja päivitellä niitä. Sporttisaitin tarjoama palvelu tuli eteen ja sopi seuran resursseille erittäin hyvin. Helposti toteutettavat nettisivut, joiden rakenteisiin ja sisältöihin pääsee helposti itse vaikuttamaan, olivat juuri sitä mitä etsittiin. Seurassa haluttiin, että mahdollisimman moni henkilö pystyisi helposti päivittämään sivuja ja tähän Sporttisaitti soveltuukin aivan loistavasti. Palvelun käyttäjäksi oli helppo ryhtyä ilmaisen kokeiluversion myötä. Lisäksi graafisesta ulkomuodosta sai vaivattomasti tyylikkään ja seuran näköisen.

Sporttisaitin myötä FC Peltirummun viestintä on aktivoitunut ja noussut aivan uudelle tasolle. Uutisia lisätään lähes päivittäin usean henkilön voimalla ja muutkin osiot elävät jatkuvasti. Sivuista haluttiin alun perin informatiiviset, aktiiviset, selkeät, iloisen erilaiset ja tyylikkäät – tässä onkin onnistuttu Sporttisaitin avustuksella täydellisesti!

- Petteri Mäkelä, Puheenjohtaja, FC Peltirumpu

Käy tutustumassa ”Rummun” Sporttisaittiin!

Yhdistysavaimen tiimi haluaa onnitella FC Peltirumpua sarjanoususta!