Digitalisaatio järjestöissä

5.3.2019 16:53

Avoine Oy:n omistus on siirtynyt 5.3. Vitec Software Group AB:lle

Tiedotamme, että Avoine Oy:n omistus on siirtynyt 5.3. Vitec Software Group AB:lle. Vitec on ruotsalainen toimialakohtaisiin ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Omistusvaihdos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä eikä vaikuta olemassa oleviin sopimuksiin. Avoine jatkaa toimintaansa Vitec Software Group AB:n tytäryhtiönä.

”Avoine on hyvin johdettu ja kannattava yhtiö, joka on erikoistunut toimialansa ohjelmistotuotteisiin. Ostaessamme yhtiöitä, tavoitteenamme on pitää ne pysyvästi omistuksessamme, josta johtuen hankintakriteerimme ovat tiukat. Avoinen liiketoimintamalli ja kulttuuri soveltuvat erinomaisesti osaksi konserniamme. Toivotamme Avoinen asiakkaat ja henkilöstön lämpimästi mukaan toimintaamme”, kertoo Vitec Software Groupin toimitusjohtaja Lars Stenlund.

”Vitecillä on vahva osaaminen erikoistuneiden ohjelmistojen tarjoamisesta ja kehittämisestä eri toimialoilla. Uskomme, että yhdistämällä tähän Avoinen henkilöstön ymmärryksen järjestöjen ohjelmistotarpeista, pystymme tarjoamaan yhä parempia ratkaisuja asiakkaillemme tulevaisuudessa. Vitecin arvomaailma tukee haluamme palvella asiakkaitamme pitkäjänteisesti ja luotettavasti. Lisäksi meille on tärkeää myös se, että omistaja osaa arvostaa henkilöstöämme.”, kuvaa toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Lisätiedot Avoinen asiakkaille
Tuomo Heikkilä, toimitusjohtaja Avoine Oy
tuomo.heikkila@avoine.fi
040 739 3955