Digitalisaatio järjestöissä

26.3.2014 13:34

Auta tuttua porukkaa ja hyödytä omaa yhdistystäsi

Mahdollisuus auttaa muita yhdistyksiä helpomman toiminnan alkuun

Oletko Yhdistysavaimen tyytyväinen käyttäjä? Tiedätkö yhdistyksen, joka tekee asioita tarpeettoman vaikealla tavalla? Tarjolla on mahdollisuus tuupata tietämiäsi yhdistyksiä kohti vaivattomampaa jäsenrekisterin ylläpitoa ja kotisivujen rakentelua jakamalla omaa Yhdistysavain-suosittelulinkkiäsi.

Jokainen yhdistys, joka aloittaa palvelun käytön jakamasi suosittelulinkin kautta saa alkajaisiksi viiden euron ilmaisen aloittusaldon Rekisteriin. Näin yhdistys pääsee heti kokeilemaan myös maksullisia toimintoja ilman, että heidän tarvitsee maksaa senttiäkään.

Hyvästä teosta voi myöhemmin olla hyötyä

Kun yhdistys ottaa palvelun käyttöön suosituksesi perusteella ja alkaa toden teolla hyödyntää sitä, lahjoitamme suosittelijalle 25 € Yhdistysavain-saldoa. Tällä summalla tekee Rekisterissä jo paljon, esimerkiksi lähettää ison nipun laskuja. Näin suosittelusta on hyötyä sekä suosittelijalle että Yhdistysavaimeen ensi kertaa tutustuville.

Suosittelu on helppoa - näin se käy

Kun kirjaudut Yhdistysavain Rekisteriin, näet nykyisen saldosi sivun oikeassa yläreunassa (kuva 1). Kun klikkaat Hanki lisää -tekstiä summan vieressä ja seuraavan sivun alareunassa Hanki ilmaista saldoa -painiketta, olet jo tehnyt melkein kaiken tarpeellisen (kuva 2). Avautuvalta sivulta löydät oman suosittelulinkkisi, jota voit jakaa suoraan sivulta Facebookissa tai sähköpostilla. Voit myös kopioida linkin talteen ja jakaa sitä missä tahansa muualla.

[caption id="attachment_5293" align="alignleft" width="300"]saldokuva Kuva 1[/caption]

Kun joku ottaa linkkisi kautta Yhdistysavaimen käyttöön, tallentuu meille tieto, että juuri sinä olet suositellut Yhdistysavainta käyttäjälle. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan lisäämme ilmaisen 25 € saldoosi automaattisesti.

 

[caption id="attachment_5305" align="alignleft" width="300"]saldokuva2 Kuva 2[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiedätkö yhdistyksiä, jotka vielä tekevät asioita vanhanaikaisesti? Jaa heille linkkisi!